15 Aralık 2008

reload




ilk post'un tarihine bakarsanız eğer, yeni yeni teşrif etmekte olduğunuz blogun aslında 9 (dokuz) aylık bir tarihi olduğunu görebilirsiniz. bu görkemli dokuz ay boyunca blogumdan haberdar olarak takip etme şansını yakalayan şanslı kişi(ler) benim başarısız edebi denemelerime ve sık ağlamalarıma (şair burada ışıl özfidan'a sesleniyordu) maruz kaldılar, kendilerini kutluyorum.

ışıl ve benimle ilgili olanların sizi ilgilendirmediğini ve edebiyat denemelerimin de acı verici olduğunu düşünerek postların büyük çoğunluğunu (birkaç tanesine kıyamadım, bazıları da formata uyduğu için kaldırmadım) kaldırdım. yeni bir başlangıç yapıyorum. yemek sanatı, futbol ve tabii ki hayatımda yarattığım mini mini trajedilerimle muhteşem bir blog sizleri bekliyor. hatta siyaset de yazabilirim. blog alemlerine yeni bir hıncalhaşmeticlalbabaoğluaydınuluç olarak doğmayı planlıyorum.

aslında en başta başlarken kendi kendime blog başlangıç yazısı yazmayacağıma söz vermiştim, ama bugün geldiğim noktada kendimi gaza getirme ihtiyacı duyuyorum. hoş, benim bu iş yapma azmim ve ısrarcı yapım sayesinde bu blogda daha çok "bu kez ciddi başlıyorum, kesin bak" yazısıyla karşılaşabiliriz. tanrı hepimizi bundan korusun.

evet, savul den-hur, donuna doldur arınpaşa, sen de anca sosyal tespitler yap bop... i'm back!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Her zaman rekabete varım sayın Maralcan. Hatta bir şiir yazdım:

Yeter ki siz hayat ve memat hakkındaki durum komedilerinizi bizden esirgemeyeniz.

Bizi nemesis gibi göstermeye çalışsanız da, biz aslında bir ekibiz.

Bunu biliniz.

Bir gün olur da Scientologist olursanız, n'olur plasenta yemeyiniz.